به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

این توضیحات و عنوان از ویرایش قالب ، قابل تغییر است.

مکان تبلیغات شما

امکانات وب

پر مخاطب ها

    عضویت

    نام کاربري :
    رمز عبور :

    cbwgrk

    روز گذشته، شیائومی از نسل جدید پخش‌کننده‌ی اینترنتی خود با عنوان mi Box S برای بازارهای جهانی رونمایی نمود.منبع

    ivxrgj
    سه شنبه 24 مهر 1397 - 14:09
    بازدید : 145
    برچسب‌ها :
    kinfqx

    نخستین قطار پاک دنیا که از سلول‌های هیدروژنی برای تامین سوخت خود استفاده می‌کند، از دیروز وارد شبکه ریلی آلمان شد.

    این قطار موسوم به "Coradia iLint" ساخته شرکت "آلستوم"( Alstom) روز یکشنبه در حضور مقامات دولتی و صنعتی معرفی شد که اولین نمونه از دو قطار بی‌صدا و پاکی است که در راه آهن آلمان فعالیت خواهند کرد.

    قطارهای برقی برای خطوط حمل‌ونقل شلوغ و پرجمعیت بسیار مفید هستند و عدم آلایندگی را به ارمغان می‌آورند، اما برقی کردن هر شبکه ریلی به جز کوچکترین یا متمرکزترین آنها عملی نیست. در نتیجه بسیاری از خطوط بین شهری باید همچنان به موتورهای دیزلی برای حمل مسافر و کالاها تکیه کنند.

    "آلستوم" برای رفع این مشکل اولین قطار سلول هیدروژنی را به عنوان بخشی از قرارداد 94.5 میلیون دلاری برای ساخت یک ناوگان اولیه متشکل از 16 قطار هیدروژنی شروع کرد.

    این قطار مبتنی بر قطار دیزلی همین شرکت ساخته شده است، اما توسط سلول‌های سوخت هیدروژنی پشتیبانی می‌شود که نیروی اضافی توسط بانکی از باتری‌های لیتیوم-یونی ذخیره می‌شود.

    این قطار با 150 صندلی تا 300 مسافر ظرفیت دارد و دارای بیشینه سرعت 140 کیلومتر در ساعت است.

    "Coradia iLints" به وسیله یک ایستگاه هیدروژنی متشکل از یک مخزن گاز هیدروژن 12 متری فولادی که در ایستگاه قرار داده شده است، سوخت‌گیری می‌کند. این قطار با هر بار سوخت‌گیری می‌تواند 1000 کیلومتر حرکت کند.

    "کارمن شوابل"، مدیر این پروژه می‌گوید: با دو قطار "Corridia iLint" و با استفاده از 14 قطار هیدروژنی دیگر که تا پایان سال 2021 راه‌اندازی خواهند شد، ما اولین شبکه حمل و نقل ریلی خواهیم بود که قطارهای پاک را جایگزین قطارهای دیزلی موجود می‌کنیم و به این ترتیب به بهبود شرایط آب و هوایی کمک می‌کنیم.

    وی افزود: ما همچنین این کار را به این دلیل انجام می‌دهیم که حدود 120 قطار دیزلی ما طی 30 سال آینده به پایان عمر خود خواهند رسید و ما باید بالاخره آنها را جایگزین کنیم. تجربه‌ای که با این پروژه به دست آوردیم، به ما کمک می‌کند تا یک راه حل پایدار و عملی پیدا کنیم.

    5656

    منبع
    ivxrgj
    دوشنبه 23 مهر 1397 - 14:03
    بازدید : 141
    برچسب‌ها :
    qmftyf

    به گزارش ایسنا و به نقل از هیستوری، شواهد جدید نشان می‌دهد گالیله که یکی از تاثیرگذارترین منجمان و ریاضیدانان تاریخ بوده، با چگونگی قبولاندن مطالعات خود در جو مذهبی زمان خود دست و پنجه نرم می‌کرده است.

    گالیله که یکی از بزرگترین نظریه‌پردازان نظریه مرکزیت کوپرنیک بود که می‌گوید سیاره ما و دیگر سیاره‌ها در منظومه شمسی به دور خورشید می‌چرخند، با فشار زیادی از جانب کلیسای کاتولیک رم روبرو شد. این نظریه در سال 1543 مطرح شده بود.

    یک نامه هفت صفحه‌ای که با حروف "G.G." امضا شده است، نشان‌دهنده نام گالیلئو گالیله در تاریخ 21 دسامبر 1613 است که اطلاعات جدیدی در مورد اینکه چگونه تحت تاثیر فشار کلیسا برای تغییر نظر خود قرار گرفته، ارائه می‌دهد.

    اگرچه چندین نسخه از این نامه وجود دارد، اما اصل آن به تازگی کشف شده است.

    در این نامه تمام ویرایش‌های معنی‌دار گالیله را می‌بینیم که تلاش کرده تا نظرات خود را به کلیسای کاتولیک نزدیک کند تا کمتر در خطر باشد.

    "سالواتوره ریکیاردو"، محقق دانشگاه برگامو، این نامه را در یک آرشیو در حالیکه ماه گذشته در حال تحقیق در مورد موضوعی غیرمرتبط بود، پیدا کرد.

    وی می‌گوید: نمی‌توانستم باور کنم که نامه‌ای را یافته‌ام که تقریبا همه محققان فکر می‌کردند از بین رفته است و از یافتن آن ناامید شده بودند.

    با توجه به حوادثی که در این نامه وجود دارد، می‌توان درک کرد که چرا این عصر، رنسانس نامیده شده است. رنسانس به معنی "تولد دوباره" است که در هر حوزه از یادگیری و علم، تغییرات اساسی در ایده‌های قدیمی به وجود آمده است.

    فشار این تغییر بر دوش برترین ذهن‌های آن زمان بوده است.

    در نهایت، گالیله مجرم و مرتد شناخته شد و در سال‌های آخر زندگی‌اش محکوم به حصر خانگی شد.

    البته داستان گالیله یک مورد غیر معمولی نیست. از لحاظ تاریخی، تغییر ایده در اشخاص علمی به دلایل سیاسی و اجتماعی حاکم به وجود آمده است.

    آنچه که اغلب دانشمندان برای آن جنگیدند، بیان ایده صحیح خود نبود، بلکه صرفا حق بیان عقیده و آزادی بیان بوده است. چرا که دانشمندانی که بیشترین تاثیر را بر جهان گذاشته‌اند، ذهن کنجکاو و دید وسیعی داشته‌اند که به آنها امکان داده است تا یک واقعیت جدید را بیان کنند.

    انتهای پیام

    منبع
    ivxrgj
    سه شنبه 3 مهر 1397 - 5:29
    بازدید : 200
    برچسب‌ها :

    آمار سایت

    آنلاین :
    بازدید امروز :
    بازدید دیروز :
    بازدید هفته گذشته :
    بازدید ماه گذشته :
    بازدید سال گذشته :
    کل بازدید :
    تعداد کل مطالب : 10
    تعداد کل نظرات : 0

    خبرنامه